جمعه ۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۳
پاسخ آیت الله‌العظمی بهجت به پرسش: چگونه درب خانه امام عصر (عج) را بکوبیم؟

حوزه/ دعا برای امام زمان اگر فقط لسانی نباشد و قلبی باشد، محبت او را در ما و محبت ما را به او افزایش می‌دهد. ایشان نذر یک صلوات برای امام زمان (عج) را بزرگ‌ترین و بی‌هزینه‌ترین راهِ گشایش مشکلات می‌دانند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مرحوم حضرت آیت‌الله محمدتقی بهجت (قدس‌سره) به پرسشی در موضوع، چگونه درب خانه امام عصر (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) را بکوبیم؟ پاسخ فرمودند که تقدیم شما فرهیختگان می شود.

دعا برای امام زمان(عج) اگر فقط لسانی نباشد و قلبی باشد، مگر می‌شود در جلب محبت او به ما و ازدیاد محبت ما به او مؤثر نباشد؟!

شخصی به یکی از فضلا رجوع کرد و گفت: مبتلا به بلیّه و گرفتاری شده‌ام؛ شما برای من نذری بکنید تا اگر نجات یافتم، آن را اَدا کنم.

فرمود: نذری برایت کردم.

چندی بعد آمد و گفت: آن بلیّه مرتفع شد؛ نذری که کردید را بگویید تا به جای آورم.

وی گفت: من خودم آن نذر را اَدا کردم.

عرض کرد: بفرمایید هزینه‌اش چقدر است تا بپردازم.

گفت: خرجی نداشت.

پرسید: مگر چه نذری کردید؟

گفت: یک صلوات برای امام زمان(عج) نذر کردم!

بله؛ صلوات به نظر ما کوچک می‌آید، ولی خیلی بزرگ است.

مگر حضرت رسول(ص) نفرمود که: «مَنْ‌ صَلَّی‌ عَلَیَّ‌ مَرَّةً لَمْ یَبْقَ لَهُ مِنْ ذُنُوبِهِ ذَرَّة» (هر کس بر من یک بار صلوات بفرستد، ذره‌ای از گناهانش باقی نمی‌ماند).

منبع: کتاب بشارت از حضرت حجت عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، ص٣٨٠.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha